Uw bouwbedrijf met eigen makelaardij

Imagen is een constructiebedrijf dat al 35 jaar aan de Costa Blanca kwalitatief hoogstaande villa's in diverse prijsklassen bouwt. We weten de weg en zijn goed bekend met Spaanse wet en regelgeving. U zoekt uw droomhuis of wilt het op een mooi kavel met zeezicht laten bouwen? Kijk vast even rond in ons huizenaanbod.

U kunt ook bij ons terecht voor verbouw, aankoop, verkoop, huur, verhuur en onderhoud van huizen, villa's, finca's en appartementen in Moraira, Benissa, Calpe, Altea, Benitachell, Javéa en omstreken.

Alles onder één dak
Wij regelen alles voor u. Samen met onze makelaar vindt u het ideale huis of geschikte bouwperceel. Onze architect maakt volgens uw wensen de tekening en wij bouwen of verbouwen uw huis. Ook de tuin of het zwembad realiseren wij volgens uw wensen. En natuurlijk, geen zorgen over lokale wetten, eisen, financiën of taalbarrières. U bespreekt uw wensen met onze adviseur en deze begeleidt u van A tot Z. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Dat hebben wij u te bieden, dáár ligt onze kracht.

Vakantiehuis huren
U zoekt voor uw vakantie een villa of appartement? Imagen beschikt over een ruim aanbod fantastische vakantiehuizen!

Verhuur van uw huis
U bent huiseigenaar en wilt uw (vakantie)woning verhuren voor korte- of langetermijn? Neem vrijblijvend contact met ons. Dan bespreken we samen met u de mogelijkheden!

Onderhoud
Imagen heeft een ruim aanbod van onderhoud/service pakketten. Van basisonderhoud voor uw tuin en zwembad, uitbreiding met het huis er bij, tot aan full service waarbij de bedden opgemaakt zijn en de koelkast gevuld is op het moment dat u arriveert!

Wij garanderen u dat wij, met onze deskundigheid van zowel makelaar als bouwer, u zeker een advies op maat kunnen geven. Samen met u verwezenlijken wij uw droomhuis!

 Eigen bouwproject in Moraira


Ook voor aanleg van uw tuin & zwembad


Verhuur van luxe vakantiehuizen